Načini plaćanja i dostava

Načini plaćanja i dostava

1. Dostava i preuzimanje robe

Cijena dostave za narudžbe iznad 300 KM je besplatna. Za narudžbe ispod 300 KM trošak dostave je 8 KM širom Bosne I Hercegovine. Transportna služba će vam dostaviti paket na vašu adresu. Garantujemo isporuku najkasnije u roku od 5 radnih dana (ne možemo vama reći tačan sat isporuke, ali kurir će nazvati na vaš telefon i možete se sa njim sve dogovoriti). Ako imate kakvih pitanja o isporuci Vašog paketa, nazovite direktno eBike Center 033744 591. Za broj vašeg paketa (tracking number) obratite nam se na e-adresu info@ebike.ba

2. Načini i uvjeti plaćanja

Kupnja u web-prodavaonici www.ebike.bapotpuno je sigurna. O tome vodimo računa primjenom najsuvremenijih mjera za zaštitu vaših podataka. Sve vaše podatke koje unesete za potrebe kupnje pažljivo čuvamo i ni u kojem ih slučaju nećemo otkrivati trećim osobama.
Web-prodavaonica www.ebike.ba omogućuje sljedeće načine plaćanja:

Plaćanje pouzečem

Transportna služba će vam dostaviti paket na vaš dom. Ako ste birali plaćanje pouzećem kod preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave.

Plaćanje po predračunu

Ako želite plačati po predračunu, kontaktirajte nas putem telefona ili maila. Slat čemo vama predračun ćete zajedno sa svim uvjetima plaćanja na vašu elektroničku adresu. Pošiljka će vam biti isporučena nakon što iznos za uplatu po vašem predračunu stigne na naš transakcijski račun. Rok valjanosti predračuna iznosi 8 dana od dana kada ga primite na svoju elektroničku adresu. Robu čemo isporučiti na vašu adresu.

Karticama jednokratno

Kojim karticama mogu platiti preko webshopa?

Možete platiti ovim karticama:

Maestro
MasterCard
Visa

2. Dostava naručene robe

Garantujemo isporuku najkasnije u roku od 5 radnih dana.

Transportna služba će vam dostaviti paket na vaš dom. Garantujemo isporuku najkasnije u roku od 5 radnih dana (ne možemo vama reći tačan sat isporuke, ali kurir će nazvati na vaš telefon i možete se sa njim sve dogovoriti). Nakon što vam pošaljemo paket, primit ćete na svoju e-adresu (koju ste naveli prilikom podnošenja narudžbe) obavijest o odašiljanju. Ako ste birali plaćanje pouzećem kod preuzema platit ćete cijenu naručenog artikla i trošak dostave.
Ako imate kakvih pitanja o isporuci Vašog paketa, nazovite direktno eBike Center na 033 744 591. Za broj vašeg paketa (tracking number) obratite nam se na e-adresu info@ebike.ba.

Cijena dostave

Cijena dostave za narudžbe iznad 300 KM je besplatna. Za narudžbe ispod 300 trošak dostave je 8 KM širom Bosne I Hercegovine.

Oštećenja robe tijekom prijevoza

Ako primite proizvod koji je oštećen tijekom prijevoza ili otvorenu ambalažu, odmah reklamirajte proizvod dostavljaču i obavijestite nas o tome na elektroničku adresu info@ebike.ba. Ako primite pogrešan proizvod ili proizvod s nedostatkom, odmah nas obavijestite o tome na elektroničku adresu info@ebike.ba. Proizvod ćemo vam zamijeniti, pri čemu troškove dostave nosimo mi.