Uvjeti Prodaje

1. Općenito o www.ebike.ba

Internet trgovina www.ebike,ba je internetska stranica koja nudi uslugu prodaje proizvoda iz segmenta elektromobilnosti najpoznatijih svjetskih brendova sa garancijom osiguranim rezervnim dijelovima I stručnom servisnom podrškom.

2. Dostupnost informacija

Ponuditelj se obvezuje da će kupcu u potpunosti osigurati sljedeće informacije:

identitet poduzeća (ime i sjedište poduzeća, broj registra)
kontaktne podatke koji korisniku omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-pošta, telefon)
osnovne značajke proizvoda odnosno usluge (uključeno s postprodajnim uslugama i garancijama)
dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili usluga u ponudi na internetskoj stranici bi u pravilu morali biti dostupni u razumnom roku)
uvjete dostave proizvoda ili izvršenja usluga (način, mjesto i rok dostave)
sve cijene moraju biti jasne i točno određene te moraju jasno prikazivati sadrže li porez i troškove prijevoza
način plaćanja i dostave
objašnjenje postupka obrade pritužbi, uključno sa svim podacima o odgovornim osobama odnosno službi za korisnike.

3. Ponuda

Ponuda internet trgovine www.ebike.ba podložna je promjenama u specifičnim situacijama, a zbog same prirode poslovanja, i to na dnevnoj bazi. Sve navedene cijene su konačne, ako nije naznačeno drugačije. Preduzeće Pedelec d.o.o Sarajevo je u porezkom sistemu te sve cijene imaju već unaprijed određene vrijednosti. Cijene vrijede u primjeru plaćanja prema gore navedenim načinima plaćanja te pod gore navedenim uvjetima.

Unatoč trudu da se osiguraju što ažurniji i tačniji podatci, postoji mogućnost pogreške u podatku o cijeni. U tom slučaju, ili u slučaju promjene cijene artikla za vrijeme obrade narudžbe, ponuditelj će kupcu omogućiti odstupanje od kupovine i istovremeno će ponuditelj kupcu ponuditi rješenje koje će pridonijeti obostranome zadovoljstvu na obje strane.

Akcije

Popusti se međusobno ne zbrajaju, osim ako u uvjetima akcije nije navedeno drugačije

Mišljenje o proizvodu

Ponuditelj ne odgovara za stavove o artiklima koje napišu posjetitelji. Ponuditelj prije objave pregleda sve stavove te zadržava pravo odbaciti one koji sadrže jasne neistine, zablude i uvredljiv sadržaj. Ponuditelj ne odgovara za informacije o stavovima te se oslobađa bilo kakve odgovornosti koja izvire iz informacija o stavovima.

4. Postupak kupovine i račun

Pedelec d.o.o. djeluje kao poduzeće koje prodaje proizvode ili usluge preko interneta te u fizičkoj trgovini (eBike Center,adresa trgovine: Brčanska 17, 71000 Sarajevo). Kupac plaća cjelokupni iznos poduzeću Pedelec d.o.o., a zajedno s robom zaprima račun. Poduzeće posluje na području Bosne I Hercegovine. Proizvodi se šalju također na područje Bosne I Hercegovine.

Povrat artikala:

Povrat artikala moguće je izvršiti u roku 14 dana od preuzimanja artikla. Artikl prilikom vraćanja mora biti zapakiran u originalnoj ambalaži,u nepromijenjenoj količini te isto tako ostati neoštećen. Troškove povrata robe pokriva kupac.

Sigurnost kupovine
Prilikom registracije na www.micro-romobil.com podaci se skupljaju temeljem osobne dozvole svakoga pojedinca, po Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Majina d.o.o. se obvezuje pažljivo i sigurno čuvati te podatke u svrhu pravilnoga izvođenja narudžbe, personaliziranog sadržaja ponude, statističke analize i u svrhu unaprjeđenja rada internet trgovine i usluga. U e-novostima je također uključena i ekskluzivna ponuda, a koja je namijenjena samo prijavljenim pretplatnicima.

6. Komunikacija

Ponuditelj će zajedno s korisnikom stupiti u kontakt preko sredstava komunikacije na daljinu samo i izričito u slučaju ukoliko korisnik ne izrazi suprotnu želju.

Promocijske elektronske poruke uključivat će sljedeće stavke:

Jasno i na razumljiv način će biti označene kao promocijske poruke.
Pošiljatelj će biti jasno vidljiv.
Različite akcije, promocije i druge tržne tehnike će biti označene kao takve. Također će biti jasno postavljeni određeni uvjeti sudjelovanja u promocijskim aktivnostima.
Jasno će biti predstavljen način odjave od primanja promocijskih poruka.
Želju korisnika da ne želi primati promocijske poruke ponuditelj će izričito poštivati.
Korisnik će se moći prijaviti na primanje e-novosti te će se moći na jednako jednostavan način i odjaviti s primanja e-novosti. Obavijesti uključuju informacije o aktualnim ili budućim ponudama, promocije www.ebike.ba. Za primanje obavijesti potreban je osobni pristanak te zaprimanje obavijesti nije moguće ukoliko prilikom registracije korisnik ne označi tu opciju ili se na drugi način ne prijavi za primanje iste te obavijesti.

7. Obveza odgovornosti

Ponuditelj se na svoj najbolji način trudi osigurati ažurnost i pravilnost podataka koji su objavljeni na njegovim stranicama. Unatoč tome moguća je promjena značajki pojedinih artikala, roka dostupnosti ili cijene promjene i to u roku koji ne dopušta da ponuditelj uspije ispraviti podatke na internetskim stranicama. U tom će slučaju ponuditelj kupca obavijestiti o promjenama te mu odstupanje od narudžbe ili zamjenu naručenoga artikla.

Ponuditelj ne odgovara za opise mišljenja o artiklima koje napišu posjetitelji. Ponuditelj zadržava pravo pregleda svih mišljenja prije njihove objave pregleda te zadržava pravo odbaciti ona koja sadrže očite neistine ili uvredljiv sadržaj. Ponuditelj ne odgovara za informacije o stavovima i oslobađa se bilo koje odgovornosti koja izvire iz tuđih različitih stavova.
Iako se ponuditelj trudi osigurati točne fotografije prodajnih artikala, one zadržavaju simboličku vrijednost. Fotografije ne jamče značajke proizvoda.

.